Til hovedinnhold arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right help logout date user lock twitter facebook linkedin google-plus instagram

Savings
for the future

En mer lønnsom hverdag!

Pengene er alltid lett tilgjengelig, og vi har ingen gebyrer eller begrensninger på uttak. Start din sparing hos oss og få en mer lønnsom hverdag.

Nominell rente
1,14%
Bli kunde
med BankID

Åpne sparekonto nå

Få en av markedets beste renter

Pengene er alltid lett tilgjengelig, og vi har ingen gebyrer eller begrensninger på uttak. Start din sparing hos oss og få en mer lønnsom hverdag.

Hos Optin Bank er det svært enkelt å spare. Ved å velge sparing hos oss er du sikret god rente, rask tilgjengelighet og ikke minst trygghet for din økonomi. Vi har ikke noe minimumsbeløp, vi har ingen begrensning på uttak eller bindingstid på innskudd.

 

Åpne sparekonto nå 

 

Kom i gang - det er raskt og enkelt

Du åpner konto hos oss ved å fylle ut søknadsskjema og signere med BankID. Det er lett å sett inn penger og du kan bruke nettbanken vår til å sjekke saldo og disponere pengene dine.

  1. Fyll ut vårt enkle skjema her på nettsiden
  2. Signer med BankID og kontoen åpnes umiddelbart
  3. Overfør penger og start sparingen!

 

Du får renter hver måned

Hos oss får du renter hver måned.

Vi synes ikke du skal måtte vente på rentene dine til slutten av året. Derfor krediterer vi renten hver måned, slik at din effektive rente blir høyere.

 

Pengene dine er trygt plassert

Det er like viktig for deg som for oss at dine penger er trygge. Vi er en norsk bank underlagt Finanstilsynets retningslinjer. Vi er også medlem av Bankenes Sikringsfond som garanterer ditt bankinnskkudd med inntil to millioner kroner.

Du kan sette inn beløp inntil 2 millioner kroner. Det beregnes ingen rente ved beløp over 2 millioner. Alle rentesatser er per år.

Vanlige spørsmål

For å opprette sparekonto hos oss må man være 18 år og ha BankID.

  • Ingen minimumskrav for innskudd
  • Ingen begrensninger i uttak
  • Ingen gebyrer, verken ved uttak eller bruk
  • Ingen bindingstid på innskudd

Vi ønsker å tilby våre kunder konkurransedyktige betingelser og høyest mulig rente for sparing. Disse vil oppdateres løpende. Rente for sparekonto finner du her. Vi følger gjeldene renter fra www.finansportalen.no.

Når du oppretter sparekonto hos oss vil du få et eget KID-nummer knyttet til din sparekonto, ikke kontonummer. For å overføre penger til din sparekonto oppgis felles konto nummer for Optin Bank og ditt særegne KID-nummer. Det kan ta en-to virkedager før dette er synlig i nettbanken.

For at du skal få godene av en høyrentekonto vil pengene dine ligge på vår felles konto men markert med ditt særegne KID nummer. Derfor vil du ikke få en konto hos oss men heller et KID nummer.

Overføring fra annen bank til sparekontoen din hos Optin Bank skal normalt skje veldig raskt, senest neste virkedag. Forholdet avhenger av banken du overfører pengene fra og hvilke betalingsfrister de har.

For å ta ut penger fra din sparekonto hos Optin Bank må du først overføre disse pengene til din vanlige bankkonto. Minner om at overføringer for uttak må gjøres til en konto som ikke krevet KID-nummer, slik som en brukskonto.

I nettbanken kan du enkelt oppdatere hvilken konto du ønsker å utbetale sparepengene dine til. Under min profil i nettbanken kan du oppdatere kontonummer.

Nei, hos Optin Bank er det ingen bindingstid på innskudd.

Nei, hos Optin Bank er det ingen begrensninger på uttak.

Ja, det er vi. Vi har garanti for alle innskudd på vår sparekonto, inntil 2 millioner kroner.